Hector Tolsà i Paco Martí presenta als campionats de triatló

0

Aquest cap de setmana, els esportistes del Club Triatló Ontinyent Héctor Tolsà i Paco Martí han viatjat al municipi biscaí de Portugalete, acompanyats de Joan Blasco, director tècnic del club, per a buscar la classificació a les competicions europees de Triatló.

Pel que fa a la prova en categoria Youth Masculina, cursa on competien cadets i infantils, la cursa va constar d’un triatló en distància supersprint. L’ontinyentí Héctor Tolsà, qui va prendre l’eixida amb esportistes d’una categoria superior a la seua, va aconseguir completar els 300 metres de natació, 6’55 quilòmetres de ciclisme i 1.600 metres de carrera a peu en 22 minuts, un temps amb el qual ha aconseguit la segona posició i que ha fet efectiva la classificació al Campionat d’Europa Youth que se celebrarà, pròximament, a la ciutat turca Alanya.

Per la seua part, Paco Martí va participar en categoria nior amb una distància que sumava 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu. Amb un temps d’una hora, cinc minuts i 24 segons, Martí va finalitzar la seua competició en 31a posició.