30/05/2024 - 6:56
Més

    Instal·len 3 noves càmeres de vigilància del trànsit al disseminat d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha instal·lat 3 noves cameres de vigilància de trànsit al disseminat, equipament que s’emmarca dins les accions contemplades dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa fa al voltant de 2 anys a la ciutat. En concret, una de les càmeres controla l’accés al Camí de l’Alqueria de Sabata; altra a la pujada a l’IES l’Estació, la pròpia Estació i el Cementeri; i una tercera al pàrking del Pou Clar i la carretera cap a Fontanars dels Alforins i la zona de Galindo.

    Els regidor de Policia Local, Pepe Gandia, destacava el positiu impacte d’aquest tipus de càmeres, de les que ja es comptava amb més d’una vintena a l’extrarradi, en vies com els camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García, el Carril, Helios, la Farola, Bonavista, Puríssima, l’Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca, Ponseta-Pilar o Camí dels Tarongers, entre d’altres. Gandia destacava que “les dades de robatoris al diseminat han millorat molt des que es va posar en marxa el Pla de Xoc, però tot i això no anem a baixar la guarda sinó al contrari, els agents seguiran reforçant la vigilància a l’extrarradi i afegim noves millores com estes càmeres”, assenyalava.

    Entren en funcionament les 16 càmes instal·lades a Ontinyent

    El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, que coordina la instal·lació efectiva d’estos dispositius, explicava que la col·locació d’estes cameres també s’aprofita com a element dissuasori per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi, ja que un ús inadequat d’aquestos podrà ser enregistrat. Cal recordar que a estes cameres s’afegeixen les de que es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofs amb el disseminat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -