Les 16 càmeres de vigilància del trànsit previstes al Pla de Xoc de Seguretat ja estan en funcionament

Les 16 càmeres de vigilància del trànsit previstes al Pla de Xoc de Seguretat d’Ontinyent ja estan instal·lades i en ple funcionament. És una de les dades que es feien públiques aquest dimarts al marc de la Comissió de Seguiment del pla impulsat per l’Ajuntament i la Delegació de Govern per fer front a l’augment de casos de robatoris al terme municipal, i atendre la demanda ciutadana d’una major vigilància en les zones d’extraradi.

A la reunió, que comptava amb l’assistència del regidor de Territori, Jaime Peris, el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, així com representants de la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil, es recordava que les noves càmeres (12 del total de 16 amb que es compta) s’han repartit en base a un estudi de les zones més afectades dels robatoris, quedant oberta la possibilitat d’afegir-ne de noves en base a les necessitats que es pugueren detectar en altres punts.

Les dades que es posaven damunt la taula a la reunió també mostraven altres accions efectuades a les 12 setmanes transcorregudes des de la posada en marxa del pla a finals de gener. Des d’aleshores, la Policia Local ha acumulat més de 150 patrullatges efectuats al disseminat i més de 130 dispositius de control de vehicles, dels quals 54 han estat conjunts amb la Guàrdia Civil i/o la Policia Nacional. Eventualment s’ha comptat també amb vigilància aèria amb helicòpter.

En conjunt s’ha constatat que continua la davallada progressiva en els casos de robatoris, però, segons s’exposava a l’encontre, encara s’estan registrant casos, i per això mantindran les mesures dispostes i es fa una nova sol·licitud a la ciutadania a que col·labore alertant telefònicament de moviments o actituds sospitoses.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …