19/09/2024 - 14:42
Més

    80.000 € per a programes d’envelliment actiu en 2021

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent disposarà al seu pressupost per a 2021 més de 80.000 euros per a programes d’impuls a l’envelliment actiu, donant continuïtat a les accions dutes a terme als períodes de 2020 en què ho ha permès la pandèmia.

    El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, ha explicat que “l’acollida a estes accions es molt positiva, i tot i que evidentment la situació amb la Covid-19 ens ha afectat, volem seguir oferint activitats de manera adaptada a la situació que vivim, i tenir-ho tot a punt per repredre al 100% l’activitat en quant siga possible, perquè l’acceptació és molt bona i la demanda d’estos serveis és elevada”, assenyalava.

    Així, al projecte de pressupost per a 2021 que aprovarà aquest dijous l’Ajuntament d’Ontinyent, es destinarà un total de 30.000 euros per a activitats especifiques d’hidroteràpia; 25.500 per a activitats al Centre Integral de Majors de Sant Rafel, 20.500 per a activitats als centres cívics; i 7.500 per a activitats emmarcades al programa Majors Actius. En Aquest sentit, José Rafael Sanchis destacava la bona acollida al programa Majors Actius Esportius, que ha inclós activitats esportives als parcs i la posada en marxa d’una escola municipal de tennis per a majors de 55 anys.

    El regidor destacava que “el Govern d’Ontinyent, amb estos pressupostos, segueix apostant fermament pel benestar i la bona salut dels nostres majors, l’envelliment actiu dels quals és molt important perquè els majors puguen participar activament en la nostra societat i gaudisquen cada vegada més d’una qualitat de vida bona i independent”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -