01/05/2024 - 2:22
Més

    Renfe recuperarà dos serveis en la línia València-Xàtiva- Alcoi

    Altres notícies

    Renfe recuperarà dos serveis de Mitjana distància, un per sentit, en la línia València-Xàtiva- Alcoi a partir del pròxim 30 de novembre, data prevista per Adif per a la finalització de les obres entre Xàtiva i Alcoi. Hui, durant la presentació de les obres, Juan Carlos Fulgencio, Coordinador de Rodalia a la Comunitat Valenciana, ha anunciat la recuperació de la tercera freqüència. Amb la nova programació s’estableix una oferta global de 6 serveis diaris en la línia, 3 per sentit.

    Amb motiu de les obres que Adif comença hui en la línia i amb la finalitat de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establit un pla alternatiu de transport per carretera entre Xàtiva i Alcoi. El pla consta d’autobusos amb capacitat per a 60 passatgers les parades intermèdies dels quals seran Albaida i Ontinyent i de microbusos de 30 places que tindran parada en totes les estacions del recorregut.

    Renfe adapta progressivament la seua oferta de serveis a l’evolució de la demanda que s’està produint des de la fi de l’estat d’alarma, amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així, el servei en aquelles relacions i horaris en els quals s’estableix una major demanda.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -