04/05/2024 - 17:14
Més

    Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l’admissió telemàtica des de casa

    Altres notícies

    La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l’admissió escolar telemàtica per al pròxim curs 2020-2021 a qualsevol etapa educativa de manera ràpida i senzilla.

    Les famílies únicament necessiten tindre a mà el DNI o NIE per a obtindre la clau d’admissió necessària per a fer aquesta tramitació que es farà, majoritàriament, a través d’Internet.

    El web telematricula.es naix amb l’objectiu d’afavorir que la gran majoria de la població que ha d’efectuar aquest tràmit puga fer-ho des de casa i que no es desplace a cap centre educatiu.

    Aquest procediment és sobretot important per a aquelles famílies que escolaritzen per primera vegada fills i filles en aules de 2 anys gratuïtes i en Infantil de 3 anys, així com per a aquells estudiants que inicien un cicle formatiu d’FP o volen cursar 1r de Batxillerat.

    En la resta d’etapes educatives les famílies utilitzen aquest procediment en menor mesura, ja que només s’ha de fer servir per a canviar els fills i filles de centre educatiu per raons com, per exemple, el canvi de residència d’una població a una altra.

    Cal recordar que el procés d’admissió en Infantil i Primària es farà del 8 al 16 de juny i en la resta d’etapes del 17 al 25 de juny.

    En el web telematricula.es hi ha diferents finestres que estaran actives per a cada moment del calendari d’escolarització. És per això que ara ja es pot consultar informació bàsica sobre el procediment en l’apartat de preguntes freqüents.

    No obstant això, per a iniciar la tramitació el que cal és obtindre la ‘clau d’admissió’. Hi ha una finestra específica per a obtindre-la i aquesta clau es podrà generar a partir del 8 de juny en Infantil i Primària, no abans; i a partir del 17 de juny en la resta d’etapes educatives, no abans.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -