04/05/2024 - 15:32
Més

    5 menors investigats per la seua presumpta implicació en un robatori amb violència a Ontinyent

    Altres notícies

    La Guàrdia Civil va tindre coneixement el passat dia 14 de juny d’un suposat delicte de Robatori amb Violència i Intimidació on la víctima va ser un menor d’edat, que va patir una agressió de diverses persones per a sostraure-li els seus efectes personals. Aquest fet va ocòrrer al paratge del Pou Clar.

    Immediatament es va auxiliar a la víctima i es va iniciar l’operació “POUET 22” realitzada per la Guàrdia Civil d’Ontinyent, per a identificar als autors d’aquest fets.

    Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir el robatori amb violència i es va procedir contra els presumptes autors, cinc homes de nacionalitats espanyola i marroquina.

    La fase d’explotació d’aquesta operació va culminar ahir, 18 de juny, amb la investigació d’un total de 5 menors d’edat que presumptament van cometre un robatori amb violència i intimidació a un altre menor. Aquestes persones presumptament van tirar al sòl i van propinar diverses puntades a la víctima, per a apoderar-se d’un mòbil i 2 euros.

    Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors de València.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -