28/05/2024 - 17:41
Més

    Els socialistes d’Ontinyent constitueixen el seu comitè electoral per a les municipals

    Altres notícies

    La Comissió Executiva Municipal dels Socialistes d’Ontinyent ha fet pública la constitució del Comitè Electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Joan Sanchis, que exercirà com a coordinador, i la Secretària General dels Socialistes ontinyentins, Rebeca Torró, qui serà la portaveu i responsable de l’Oficina del Candidat i els serveis jurídics, encapçalen un grup de treball que integra un total de 14 persones, i del que també formen part Maria Cortés, Jaime Peris, Anna Mengual, Inma Ibáñez, Rafa Alonso, Miquel Mollà, Sayo Gandia, Mª José Soto, Óscar Borrell, Natalia Enguix, Juan Pablo Úbeda i Enrique Mollà. 

    Rebeca Torró destacava que “amb Jorge Rodríguez i el seu equip al front de l’Ajuntament, Ontinyent ha recuperat la il·lusió i s’han fet grans avanços per crear entre totes i tots la ciutat de futur que volem. Però el camí encetat s’ha de poder continuar per consolidar estos canvis, i els socialistes anem a treballar perquè després de les eleccions l’Ajuntament puga continuar amb la bona dinàmica de treball que tantes coses positives està aportant a la ciutat”, concloïa. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -