05/05/2024 - 15:46
Més

    Cs Ontinyent critica el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació

    Altres notícies

    El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, ha criticat hui el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació, “sembla que, efectivament, com ja va denunciar ‘associació de veïns  això siga sol una cortina de fum per a tapar la mala gestió política del problema”. 

    En aquest sentit, Revert ha assenyalat que per exemple, a una empresa situada en el barri, amb 8 treballadors, “només li correspon un vot per CIF, amb el que s’està vetant la participació als altres 7 treballadors que dia rere dia han de patir la inoperància de l’ajuntament en aquest tema”. 

    Aquesta és la participació promesa per a comerciants i empreses?, s’ha preguntat el regidor, qui ha afegit que en el Llombo “existeixen institucions públiques com els jutjats, col·legis, la universitat o la Guàrdia Civil amb un gran nombre de treballadors i sense CIF com votaran aquestes persones?”. 

    Juan Revert ha explicat que a Ciutadans  Ontinyent han arribat denúncies de veïns que viuen en el disseminat i que no han pogut votar perquè no estan en el cens pel que s’ha reafirmat en la proposta de Ciutadans d’obrir la votació a tot el cens d’Ontinyent, “amb el que tot aquell que s’haguera sentit afectat pel problema de mobilitat podria haver votat. Això sí hauria sigut una participació real”, ha finalitzat Revert

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -