01/05/2024 - 10:23
Més

    Saül Gómez estrena a Texas el seu concert per a trompeta i banda Spices

    Altres notícies

    La música del compositor Saül Gómez Soler segueix el seu periple internacional i s’escoltarà aquesta setmana a Texas (Estats Units) en el marc de la Conferència Internacional Anual de la Trompeta “The Hyatt Regency” una trobada que, sota el lema “Des del cor de Texas”, reuneix a artistes i intèrprets de tot el món que participen en un intens programa de concerts,  conferències, estrenes, classes magistrals, etc.

    El divendres 1 de juny el trompetista valencià José Cháfer, a qui està dedicada l’obra, estrenarà al costat de la banda de l’O.S. Air Band of the West Spices, un concert per a trompeta solista i banda simfònica que s’organitza en diferents seccions que fan referència a l’univers gustativo representat per combinacions de diferents espècies que estimulen aquest sentit.

    Per a aconseguir-ho, Saül Gómez utilitza diferents elements. Després d’una suggeridora obertura (Estimulant els sentits) en la qual ens desperta els sentits i ens convida a descobrir un univers de contrastos, el compositor d’Ontinyent ens descobreix a través del seu llenguatge musical els encants de diferents espècies: la menta fresca o fresh mint (un bufe d’aire fresc per al
    nostre paladar i oïda);; el sucre i canyella o sugar and cinnamon (aqueix moment dolç que defineix els bons moments);; el chilli pepper (una aventura a una experiència sensorial explosiva, t’atreveixes a provar-ho?) i el peppermint, la frescor de l’herba fresca, que ens inunda de nou amb el seu envolupant i herbal aroma.

    Tot un cresol de sabors que defineixen aquesta obra que, com afirma Saül Gómez, “ha sigut fruit d’un intens treball al costat del trompetista José Cháfer i que ha donat com resultat una composició plena de detalls i sensacions en la qual l’oïdor assaborirà una música plena de contrastos”. I afig “per a mi és un gran orgull que un músic de tant nivell com José Cháfer siga l’ambaixador de la meua música en aquesta trobada internacional”.

    A més de l’estrena d’aquest concert, José Cháfer oferirà un recital al costat de la trompetista Rebecca Guilt i actuarà al costat del seu grup Spanish Brass Luur Metall.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -