05/05/2024 - 15:58
Més

    Setze veïns d’Agullent es beneficien del pla d’ajudes a la rehabilitació de vivendes

    Altres notícies

    Un total de 16 vivendes del centre històric d’Agullent s’han millorat gràcies al Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric, que l’Ajuntament d’Agullent va llançar al 2017. Un paquet d’ajudes municipals que permetia als propietaris de les vivendes obtindre fins al 50% del pressupost de l’actuació prevista.

    A través d’aquest pla, l’Ajuntament d’Agullent ha finançat al 2017 un total de 48.811€ en obres particulars, que contribueixen a la recuperació del centre històric del poble. Cal recordar, que aquest pla d’ajudes es va llançar per primera vegada al 2016 i aleshores es van concedir un total de 10 ajudes. De manera que entre els dos anys de vigència del pla, s’han realitzat 26 actuacions de millora de vivendes i locals del centre històric d’Agullent.

    Segons s’ha anunciat des de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agullent, es té previst convocar un tercer Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, i com en les anteriors edicions contemplarà tant subvencions per actuar de manera global en les vivendes, com parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més també comptarà amb línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -