19/09/2024 - 23:26
Més

    Ontinyent obri el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys durant 6 mesos. Es tracta d’una convocatòria inclosa dins el Pla d’Ocupació 2017-2018 de la Diputació de València, al que participa el consistori ontinyentí, i que articula la selecció de personal a través del SERVEF, on les persones interessades s’hauran de presentar abans del proper 1 de març.

    Es tracta de la primera de les dues convocatòries que es faran enguany dins d’aquest Pla, que té com a objectiu ajudar als demandants d’ocupació majors de 55 anys a recuperar les seues expectatives de jubilació, i que al cas d’Ontinyent compta amb una financiació de 140.000 euros de la Diputació de València i 10.000 de l’Ajuntament. En concret, en esta primera convocatòria, el pla permetrà contractar durant un període de 6 mesos a 3 oficials d’obra, 1 pintor, 1 conserge i 1 ajudant de cementeri.

    El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que el pla “respon a la necessitat d’ajudar a aquestes persones que quan arriba el moment de jubilar-se, veuen minorada la quantia de les seues pensions al no cotitzar a la Seguretat Social en els anys previs a la jubilació. És un sector en clar perill de caure en l’efecte descoratjament, i que a més compten amb càrregues familiars que dificulten la seua mobilitat laboral”, manifestava.

    El regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que “és un nou granet de sorra per ajudar a les persones i al mateix temps millorar els serveis al ciutadà, una nova acció que ens arriba de la mà de la Diputació, a la que agraïm la seua sensibilitat amb els municipis”, manifestava. Les persones beneficiàries, sempre majors de 55 anys, hauran de presentar-se a les oficines del SERVEF abans del 1 de març i adaptar la seua demanda de treball a l’oferta presentada, podent ampliar-se la informació al propi SERVEF i al Departament de Promoció Econòmica.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -