04/05/2024 - 15:25
Més

    INNOVALL assisteix a la Fira “Advanced Factories” sobre Indústria 4.0

    Altres notícies

    Advanced Factories, primera fira sobre la fàbrica del futur celebrada a Barcelona, ha reunit a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb totes les tecnologies que estan impulsant la reindustrialització, la millora de la competitivitat industrial o proporcionant nous models de negoci com la intel•ligència artificial, realitat virtual o augmentada, big data, ciberseguretat, internet de les coses o el cloud industrial.

    Ha sigut una fira per a descobrir les tendències tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0. En aquest nou paradigma industrial les persones tenen rellevància i influència, per la qual cosa s’han inclòs sessions no tecnològiques on s’ha parlat de temes tan importants com el talent, la formació, les polítiques industrials i altres factors humans i socials sobre els quals el nou model industrial obliga a reflexionar.

    Advanced Factories és la nova fira professional dirigida al sector industrial, amb l’objectiu de dotar als empresaris, executius i professionals amb les últimes innovacions, tendències, productes i solucions en Indústria 4.0 que els ajuden a transformar les seues empreses, crear nous conceptes i models de negoci.

    Des de INNOVALL Clúster, el seu president Rafael Pla ha valorat positivament aquesta Fira, així com els contactes realitzats donat el procés de reindustrialització que s’està impulsant a la Comunitat Valenciana i especialment en el nostre territori, l’Eix Industrial l’Olleria – Ontinyent – Alcoi – Ibi.

    Font: INNOVALL Clúster

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -