04/05/2024 - 13:15
Més

    Els nascuts en 2011 podran participar en una plantació urbana amb “Apadrina’m! Creixem junts”

    Altres notícies

    Fomentar l’estima per la natura i l’entorn és el principal objectiu de “Apadrina’m! Creixem junts”, la nova activitat impulsada per la regidoria de Sostenibilitat d’Ontinyent, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2011 pugen plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

    La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, presentava hui en roda de premsa una iniciativa “amb la que no ens limitem a continuar en les accions que venim emprenent per crear pulmons verds a la ciutat, sinó que volem fer-ho involucrant a les famílies, tot fomentant entre els xiquets i xiquetes que senten els arbres i l’entorn com a seu, i l’estimen”, explicava. Els participants seran els nascuts a 2011 “perquè són els que han començat els estudis de primària, i pensem que és una edat molt adequada per poder veure evolucionar i créixer amb ells els seus arbres”, afegia Folgueras.

    La plantació tindrà lloc el 4 de març, havent de temps fins al 24 de febrer per a inscriure’s personal o telefònicament al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. El lloc on es realitzarà la plantació, així com els tipus d’arbres, dependrà de la xifra final de participants, estant barallant-se espais com la zona de Benarrai, la del recinte firal o l’entorn del Poliesportiu, entre d’altres. Folgueras explicava que “a Ontinyent naixen cada any al voltant de 300 xiquets i xiquetes, i la xifra d’inscrits marcarà com va a ser la plantació, tot i que sí podem avançar que va a ser en una zona urbana”, assenyalava.

    La regidora de Sostenibilitat feia una crida als pares i mares dels nascuts a 2011 “a participar i gaudir d’una activitat divertida en família que a més té una utilitat social i fomenta uns valors molt importants en els nostres xiquets i xiquetes”, concloïa.

    Font: ajuntament d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -