30/04/2024 - 10:18
Més

    El Conseller d’Economia impartirà una conferència en l’acte de lliurament del XI Premi Renau Piqueras

    Altres notícies

    El Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, impartirà una conferència sobre “Finançament i model econòmic en la Comunitat Valenciana” el proper dilluns a Ontinyent. Serà al marc de l’acte de lliurament del XI Premi Renau Piqueras que lliura la Fundació Universitària Campus Ontinyent, que tindrà lloc des de les 20:00 hores d’eixe dia al Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

    L’acte començarà amb unes paraules de benvinguda del Secretari de la Fundació i President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, que donarà pas a la intervenció del Presidente de la Fundació i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. En concloure la seua intervenció, presentarà al conferenciant, el Conseller d’Hisenda Vicent Soler, qui ja va ser Conseller d’Administracions Públiques de la Generalitat entre 1985 i 1987 ; Doctor en Economia per la Universitat de València i Research Scholar en la London School of Economics ; i catedràtic d’Economia Aplicada i director del Departament d’Estructura de la Universitat de València entre 2001 i 2009, a més de degà de la Facultat d’Economia fins a 2015.

    Posteriorment serà torn per a la Presidenta del Jurat, Martina Menguzzato, qui procedirà a la lectura de l’acta de Resolució del Premi, dotat amb 5.000 euros, que serà lliurat junt a un diploma A les guanyadores del guardó, Fernanda Gordon i Maria Iborra, pel seu treball “La supervivencia de Caixa Ontinyent: ajuste entre Cultura Corporativa y Estrategia como fuente de ventaja competitiva”. L’acte es tancarà amb la intervenció del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i l’atenció als mitjans de comunicació.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -