728×90 caixa onti
Home > Destacat > Nou paviment a La Fira per el 600 aniversari

Nou paviment a La Fira per el 600 aniversari

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà durant les properes setmanes la imatge i comoditat de la zona per a vianants del Recinte Firal, de cara a l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent. En concret, s’actuarà al paviment que connecta l’Avinguda Albaida amb l’Avinguda del Benicadell, reformant alguns trams bastant deteriorats i que compten amb zones enfonsades i amb clevills, ocasionats entre d’altres motius per l’arbratge present a la zona.

Esta actuació, pressupostada en 48.350’31 euros, contempla un disseny de característiques semblants als aplicats a la reforma de la Plaça Coronació, amb colors càlids diferents als que havien fins ara. L’actuació tindrà una durada d’un mes, estant a punt per tant per a l’edició del 600 aniversari de la Fira de Novembre, i al marc de la mateixa se retiraran els bancs i les fites ubicats en la zona perquè no puga produir-se cap de dany material durant els treballs.

El regidor de Territori, Jaime Peris, explicava que l’execució de l’obra “està pròxima i la fem de cara a la celebració d’una edició molt especial de la Fira, però els veïns i veïnes de la ciutat podran gaudir d’estes millores per als seus passeigs durant tot l’any”, manifestava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”