400 alumnes participen a la trobada de Colpbol inclosa dins la Setmana Pedagògica d’Ontinyent

0

Un total de 400 alumnes de 3r cicle de primària de diferents escoles d’Ontinyent i les comarques de La Costera i La Vall d’Albaida participaven ahir dijous a la III trobada de Colpbol d’Escoles d’Ontinyent. El Colpbol es un esport col·lectiu d’invasió disputat per dos equips mixts de 7 jugadors en un espai clarament definit, que té com a finalitat ser un esport dinàmic, coeducatiu, integrador, solidari i alhora divertit i motivador.

Esta cita, inclosa enguany dins la I Setmana Pedagògica d’Ontinyent, tenia lloc al Poliesportiu Municipal, reunint alumnat dels col·legis Vicent Gironés, Carmelo Ripoll, La Concepció, Lluis Vives, Bonavista, Martínez Valls i La Milagrosa, Pureza de María d’Ontinyent; Jaume I de Novetlé i Sant Antoni Abat de Benissoda.

L’organització ha estat a càrrec del Seminari de mestres d’Educació Física de les distintes escoles, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, des d’on l’edil Óscar Borrell felicitava els docents pel seu treball. Des de l’organització també s’ha agraït el suport de l’Ajuntament i la interacció i ajuda del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València.