05/05/2024 - 17:34
Més

    La IV cursa solidària de Bufali homenatja a David Cañete

    Altres notícies

    Aquest dissabte, Bufali celebra la 4a cursa solidària i 3° marxa solidària en benefici de l’associació contra el càncer, i que enguany s’ha volgut homenatjar a David Cañete, guanyador de l’última edició.

    La cursa donarà inici a les 18h d’aquest dissabte, i recorrerà una distància de 8’4 quilòmetres. La marxa s’iniciarà 15 minuts desprès de l’eixida de la cursa, i recorrerà una distància de 4km. Les inscripcions continuen obertes fins dijous al es 23:59h amb un cost simbòlic de 5€, que seran destinats a la Junta Local Contra el Càncer, a les que s’han sumat empreses locals i del voltant, a més de l’ajuntament del Palomar i la pròpia població.

    La regidora d’esports Maite Mollà recordava que “la cursa va començar fa ara 4 anys per ajudar l’associació contra el càncer, ja que és una malaltia que ens afecta a tots, directa i indirectament” a més a més agraïa la col·laboració de tot el poble.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -