04/05/2024 - 19:21
Més

    Presumpte apunyalament d’un pare al seu fill a Bèlgida

    Altres notícies

    Al voltant de les 9:30 hores del matí de hui dilluns s’ha produït un apunyalament en una vivenda de la població de Bèlgida, a la Vall d’Albaida. Un jove d’uns 25 anys ha rebut una punyalada al pit, presumptament a mans del seu pare no biològic. Posteriorment, la casa s’ha encés en flames, mentre el jove eixia al carrer a demanar ajuda. Una veïna ha avisat al metge del poble, que ha fet el primer reconeixement al xic.

    L’incendi a la vivenda, del qual no se sap qui o que l’ha provocat, ha fet que acudiren fins allí els bombers. També s’han personat al lloc dels fets la Guàrdia civil i una ambulància.

    El jove ha assegurat que havia sigut son pare qui l’havia apunyalat al pit mentre dormia i els agents de la Guàrdia Civil han preguntat aleshores pel lloc on es trobava el pare, presumpte agressor. Mentrestant els bombers apagaven l’incendi de la vivenda i rescataven al pare, que es trobava tancat al bany.

    Pel que fa al jove, ha sigut estabilitzat per l’ambulància i traslladat a l’Hospital General de València per fer-li un reconeixement i comprovar que no tenia cap òrgan vital afectat. El pare, una vegada rescatat, ha sigut traslladat en ambulància a l’hospital de Xàtiva, custodiat per una patrulla de la Guàrdia Civil. Respecte a la vivenda, ha quedat quasi calcinada.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -