22/05/2024 - 6:07
Més

  L’EntreComarques 2016 comença per la Vall d’Albaida aquest pròxim cap de setmana

  Altres notícies

  El programa EntreComarques, que celebra la tercera edició, començarà este cap de setmana per la Vall d’Albaida. El programa complet, que es presentarà dijous a la Diputació de València, ha omplert d’activitats també les vesprades. Per això, els visitants podran passar el dissabte a la Pobla del Duc i diumenge a Llutxent i Benicolet. Com assenyala el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta i la Ribera Baixa sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació».

  El matí del dissabte, la Pobla del Duc oferirà als visitants una ruta pels refugis militars construïts pels voltants de l’aeròdrom de l’Exèrcit Popular de la República (1938-1939), dues mostres de patrimoni bèl·lic que reconstrueixen la història social de la Guerra Civil pel que fa a la influència dels bombardejos sobre la quotidianitat des d’uns paràmetres de foment de la cultura de la pau. La vesprada l’ocuparà la ruta literària urbana dedicada a Lluís Guarner i els seus contemporanis, a més de les aparicions de la Pobla en l’obra d’Enric Valor o Vicent Andrés Estellés.

  Diumenge, Llutxent oferirà al viatger una ruta literària ens proporciona l’oportunitat de sentir i recrear-se en moments de la història com l’entorn del Castell Palau immortalitzat per Gilabert de Pròxita o de la mà d’Alfons Roig els voltants de l’Ermita de la Mare de Déu de la Consolació: l’olivera del Miracle dels Corporals, el rellotge de sol, el lledoner, el pi del monestir del Corpus Christi o el garrofer nascut l’any que va morir Felip IV. Per la vesprada, els visitants coneixeran Benicolet.

  La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar fins el dijous anterior en https://goo.gl/I19h8W.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -