02/05/2024 - 10:07
Més

    Diumenge es coneixeran els guanyadors de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall de la Mancomunitat

    Altres notícies

    El proper cap de setmana a Ontinyent es completarà el quadre d’honor de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall de la Mancomunitat.

    Diumenge a les 13 hores es lliuraran als guanyadors, alguns dels quals ja es coneixen arran de les finals disputades el passat dissabte. Així doncs, Genovés en prebenjamins, benjamins, alevins B i infantils A; Moixent en alevins A; i Quatretonda en infantils B, van triomfar dissabte passat al trinquet d’Ontinyent.

    La resta de finals es disputen entre dissabte i diumenge després de celebrar-se les semifinals el passat cap de setmana. Coneixerem els guanyadors de totes les categories excepte la 3a, on la final ha deparat un enfrontament valldalbaidí entre Bocairent i Benicolet que s’ajornarà en coincidir amb les festes dels primers i el Mig Any dels segons.

    Dissabte a les 10 s’enfrontaran Genovés A i Genovés B en cadets. En 4a categoria, Ontinyent disputarà en casa la final contra Planes, l’únic equip del Comtat que arriba viu a l’última eliminatòria a les 11. Diumenge a les 10 serà l’hora de 2a, duel comarcal de la Costera entre Canals i Llocnou d’En Fenollet i, a les 11:30, final de primera categoria entre Castelló de Rugat i Genovés.

    A les 13 hores es lliuraran els trofeus d’un campionat que va començar l’últim cap de setmana de setembre i ha comptat amb la participació de 400 jugadors, 89 equips i 22 municipis de tres comarques. Per la Vall d’Albaida han participat Castelló de Rugat, Quatretonda, Benigànim, Bèlgida, Agullent, Benicolet, Bocairent, Montaverner, Otos, Aielo de Malferit, Ontinyent, la Pobla del Duc i Llutxent; per la Costera Barxeta, Genovés, Llocnou d’En Fenollet, Canals i Moixent; i pel Comtat, Muro d’Alcoi, Cocentaina, Planes i l’Alqueria d’Asnar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -