Nacho Porcar marxa a poc de tancar el mercat

0

A poques hores per al tancament del mercat de fitxatges, l’Ontinyent C.F. s’ha trobat amb un greu contratemps, per la sol·licitud de baixa de Nacho Porcar, que en rebre una oferta del Real Valladolid B (Segona Divisió B), s’ha acollit a l’habitual clàusula de rescissió en cas d’ofertes d’equips de superior categoria, i ho ha comunicat a la Junta Directiva.

El club ha intentat moure’s ràpidament davant la baixa d’un jugador que havia estat titular indiscutible fins el moment, però no ha estat possible incorporar cap jugador en la mateixa demarcació, i es queda només amb Marc i Isaac. Tot i això, alguns altres jugadors de la plantilla podrien participar en eixa zona, com és el cas de Víctor Fuentes o fins i tot Rafa Gimeno.

L’Ontinyent ha lamentat aquesta situació, però li desitja la millor de les sorts a Nacho en el seu nou destí. Al mateix temps, el club confia al màxim en la plantilla que hi ha per al que resta de temporada, que, com han expressat, de ben segur portarà l’escut al més alt possible de la classificació.

Publicitat