23/07/2024 - 10:38
Més

  Castelló de Rugat serà la seu del Campionat Individual – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat de raspall

  Altres notícies

  El Campionat Individual 2023 – Trofeu President de la Generalitat donarà inici el 17 de maig en el trinquet de Castelló de Rugat, on es disputarà la modalitat de raspall. Posteriorment, el 26 de maig, es traslladarà als trinquets de Sueca i Vila-real per a la disciplina d’escala i corda.

  La competició començarà en els huitens de final, però abans es duran a terme unes eliminatòries prèvies protagonitzades pels jugadors que no van participar l’any passat o que van quedar per davall del huité lloc en la classificació.

  En la modalitat de raspall, els jugadors que iniciaran en els huitens de final són Vicent, Moltó, Murcianet i Ian, els qui van ocupar les posicions del cinqué al huité lloc en la passada edició. Els seus rivals seran els quatre pilotaris que superen les eliminatòries prèvies, incloent a Marrahí, Seve, Montaner, Lorja, Badenes, Ximo, Rafa d’Alzira, Marc, David i Bonillo.

  Les quatre partides es jugaran entre el 17 i el 22 de maig en els trinquets de Castelló de Rugat, Bellreguard, Castelló i Xeraco.

  Els guanyadors passaran a la fase de quarts de final, on dos pilotaris seran situats en el Grup A, enfrontant-se a Tonet IV i Vercher, campió i tercer classificat de l’any passat. Els altres dos competiran en el Grup B, on ja tenen assegurat el seu lloc Salelles II i Iván, finalista i quart classificat de l’edició anterior.

  Cada grup disputarà una liguilla tots contra tots, amb un total de sis partides per grup, atorgant 1 punt per victòria. En finalitzar, els dos jugadors amb millor puntuació de cada grup es classificaran per a les semifinals.

  Els quarts de final es completaran entre el 23 de maig i l’11 de juny en els trinquets d’Oliva, Castelló de Rugat, La Llosa de Ranes, Bellreguard, Piles, Dénia, Xeraco, El Genovés i Xàbia.

  Les semifinals es disputaran a partit únic. Una eliminatòria enfrontarà al primer classificat del Grup A contra el segon del Grup B, i l’altra enfrontarà al primer classificat del Grup B contra el segon del Grup A. Les trobades es duran a terme durant el cap de setmana del 16 al 18 de juny en trinquets que encara estan per determinar.

  Després d’això, només quedaran la final, la data de la qual i trinquet estan per definir, així com el partit pel tercer i quart lloc, la data del qual i trinquet també estan pendents de definició.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -