30/05/2024 - 17:24
Més

    El proper cap de semana començen les Falles 2012 a Ontinyent

    Altres notícies

    Les Falles de 2012, comencen oficialment el proper dissabte dia 18 a les 17:30 hores amb la Presentació de Fallers i Falleres, on s’imposaran els feixins i bandes distintives als fallers i fallers d’engany i amb el pregó a càrrec de Mª Mar Valero. Més tard, a les 21:30 hores celebrarem tots junts, fallers i falleres, familiars, educadors i cuineres, el tradicional Sopar Faller.

    Per al diumenge dia 19, tindrem la marató d’aeròbic a les 11 del matí (després de la Missa Junior, que al llarg de les falles passa a celebrar-se tots els diumenges a les 10 hores), on els xiquets i xiquetes es reuniran al patí cobert de la parròquia per a gaudir d’un matí d’esport en companyia dels seus educadors. Quan esta acabe, cap a les 12 hores, tindrem al pati les finals de les competicions esportives, tant de futbol 7, com de brilé, per a les dos categories.

    Al mateix temps, cap destacar, que el passat divendres dia 10, al llarg de la vesprada-nit, tots els fallers i falleres, van tindre una convivència-sopar, per conèixer-se  millor i on se’ls va explicar totes les activitats i el que els espera al llarg d’aquest més tan intens.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -