12/04/2024 - 13:21
Més

  Exposició “Moros i Cristians: un món fantàstic” pel mig any fester d’Ontinyent 2012

  Altres notícies

  El proper divendres 17 de febrer, a les 20,30 hores, s’inaugura una mostra fotogràfica i d’art digital del fotògraf ontinyentí Rubén Montava Boluda. La Casa de Cultura Palau dels Barons de Sta. Bàrbara -al carrer Major- acollirà el segon capítol corresponent al Cicle d’Exposicions del Mig Any Fester 2012.

  Amb el títol “Moros i Cristians: un món fantàstic”, Rubén Montava ens mostra una faceta de les nostres festes que, encara que viu en la nostra imaginació, mai ha estat plasmada en fotografies. Mitjançant un exquisit maneig del retoc digital, Rubén ens duu a fantasiar amb la nostra festa morocristiana, fent d’aquesta tot un món que barreja la realitat amb la ficció.

  És una mostra que pretén envoltar a l’espectador en un joc de diverses perspectives i angles de visió, sense deixar de costat l’estètica pròpia de les imatges, on es mostra a diversos personatges envoltats per les seus emocions festeres.

  Aquesta sorprenent i impactant exposició, recull una selecció d’imatges, algunes de gran tamany, escollides entre l’extensa coŀlecció fotogràfica que Rubén Montava atresora, gràcies a la seua vinculació amb el món de la Festa al ser, en aquests últims anys, el fotògraf oficial de la Societat de Festers.

  La mostra de Rubén Montava podrà ser visitada a la Casa de Cultura Palau dels Barons de Sta. Bàrbara fins al proper 29 de febrer.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -