04/05/2024 - 15:13
Més

    ANIMA en la reunió anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

    Altres notícies

    Des de la seua constitució, ANIMA no ha parat de fer activitats per tal de donar-se a conèixer entre la ciutadania. Després de participar el passat diumenge 13 d’abril en la tradicional questació a favor de l’AECC, aquest dimecres 7 de maig ha participat en la reunió que cada any organitza la junta provincial de l’AECC. En aquesta ocasió, la cita ha tingut lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent a càrrec de la Junta Provincial de l’AECC en Valencia (el president Tomás Trenor, la directora Helena Alloza i la secretaria Lola Cubells) reunint a més de 40 representats de les juntes locals de totes les poblacions de la Vall d’Albaida. Entre elles la d’Ontinyent, representada per la Regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent i vocal d’ANIMA Virtudes González, els copresidents d’ANIMA Lluís Muñoz i José Campos i el tresorer Santi García.

    L’objectiu de la reunió ha sigut posar en comú les activitats que s’han fet per part de cada junta local i posar en valor la tasca de l’AECC en favor del afectats d’aquesta malaltia. Una tasca centrada primordialment en la investigació, que a partir d’ara (i de forma coordinada amb l’AECC) en Ontinyent es veurà completada per ANIMA, que treballarà també en altres àrees interrelacionades amb la malaltia com ara: psicosocial, prevenció, nutrició i plantes medicinals, mèdic-sanitària, teràpies complementaries, voluntariat, assessorament jurídic i sensibilització a la població.

    ANIMA a la VI Fira per la Solidaritat

    Aquest dissabte ANIMA participarà a la VI Fira per la Solidaritat, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell Local de Benestar Social, amb l’objectiu d’informar a la població de la seua funció així com involucrar a nous socis i voluntaris.

    Presentació oficial

    ANIMA ja està treballant en un complet projecte (desenvolupat per les àrees citades anteriorment) que té previst presentar públicament al mes de juny davant de la població d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -