04/05/2024 - 18:45
Més

    Ximo Puig visita aquest dilluns Ontinyent i Alcoi dins la gira per la indústria valenciana

    Altres notícies

    El dirigent socialista es reunirà amb representants de la patronal i els sindicats del sector textil i visitarà l’institut tecnològic AITEX

    El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, visitarà el proper dilluns les localitats d’Ontinyent i Alcoi, dins la gira per la indústria valenciana “Girindus 2013” que està realitzant per tal de reivindicar el recolzament a la indústria i la innovació.

    Puig, que estarà acompanyat pel Secretari d’Indústria del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, l’Alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, el diputat puig-1autonòmic Paco Toledo i altres càrrecs del partit, començarà el seu recorregut a les 11:00 hores a Ontinyent, per a reunir-se amb el President de la patronal tèxtil valenciana ATEVAL, Vicente Aznar, a la seu d’esta entitat. Seguidament, Puig es reunirà amb els sindicats CCOO i UGT, i posteriorment compareixerà en roda de premsa a les 13:30 a la seu del PSPV-PSOE d’Ontinyent. Ja per la vesprada, Puig reprendrà la seua visita a Alcoi, on es desplaçarà a la seu de l’Institut Tecnològic AITEX, tancant la jornada amb una visita a l’empresa alcoiana de tints i acabats MAGOSA.

    Esta serà la segona parada de la gira per la indústria valenciana que Puig començava a principis d’aquest mes a Vinaròs, amb una visita a una empresa del moble. Posteriorment a la visita de dilluns a la indústria tèxtil ontinyentina i alcoiana, està previst que Alcoi aculla a mitjans de maig una jornada d’anàlisi i perspectives de la situació del sector tèxtil i de serveis industrials auxiliars, reprenent-se la gira en juny amb una visita a la indústria del joguet de la zona de Castalla (Alacant). Posteriorment està previst recórrer altres enclavaments històricament vinculats als sectors tradicionals valencians com la ceràmica, el calçat, l’automòbil o la  indústria agroalimentària i del torró.

    “Pretenem visualitzar la importància de la indústria per a la propera Generalitat”, apunta el secretari general del PSPV. Els socialistes es marquen com a objectiu que el sector industrial torne a nivells de 1996, quan representava el 20% del Producte Interior Brut valencià, des d’on ha caigut diversos punts. “Anem a donar suport a la gent que dóna la cara en els nostres sectors, i a preparar una política industrial de segona generació amb les seues aportacions”, apunta Ximo Puig.

    L’alcalde d’Ontinyent i responsable d’Indústria a l’executiva socialista, Jorge Rodríguez, assenyalava per la seua part que “malgrat l’abandonament de les administracions, moltes empreses estan eixint d’aquesta invertint i innovant”. La intenció de la gira és visualitzar que “la indústria té futur”, així com denunciar “la falta d’una política adequada per part del Consell”, i l’abandonament dels centres tecnològics que van impulsar els governs socialistes a la Generalitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -