Agullent aprova un pressupost municipal per al 2019

El plenari de l’Ajuntament d’Agullent ha aprovat aquest dilluns 4 de febrer el pressupost municipal per al 2019 que ascendeix a 1.990.258 €.Uns comptesque tot i que continuen en la línia de la contenció de la despesa corrent i l’optimització de recursos, possibiliten que àrees com Joventut o Cultura augmenten la seua partida per a activitats, i que es mantinguen iniciatives com les beques per als estudiants de l’Escola de Música d’Agullent que fan estudis reglats o la continuïtat dels programes de benestar social així com d’activitats específiques per a la tercera edat.

A més de mantindré la línia d’ajudes a la rehabilitació del centre històric, els pressupostos del 2019 permeten la creació d’una nova línia de subvencions destinada a l’adquisició de bicicletes elèctriques per part del veïns de la localitat, amb 3.000€ de fons. També des de la regidoria de Medi Ambient s’impulsarà una campanya d’esterilització de les colònies felines. 

Els pressupostos 2019 també garanteixen el suport econòmic a entitats com l’Agrupació Musical d’Agullent, l’Escola de Pilota, la   Junta de Festes de Moros i Cristians, el projecte Trèvol o el Club de Futbol de l’Agullent, perquè desenvolupe , entre d’altres, la seua escola esportiva. A més, l’Ajuntament d’Agullent subvencionarà la instal·lació d’un desfibril·lador al camp de futbol municipal “Juan Vidal”, en el qual al 2019 es construirà una coberta per a les grades, mitjançant la línia d’ajudes d’Inversions Financerament Sostenibles. A través d’aquesta línia d’ajudes  de la Diputació de València també es durà a terme la millora urbanística del vial d’accés a la localitat des d’Albaida i la pintura de la façana de l’ajuntament.  

Al llarg del 2019 també s’executaran d’altres inversions d’envergadura a la localitat com la construcció del Centre de Dia de Majors, millores en camins rurals, l’ampliació del cementeri municipal o les millores al CEIP Sant Vicent Ferrer i a l’Escola Infantil La Jordana, totes elles finançades per administracions supramunicipals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent donarà vals de 60€ mensuals a tot l’alumnat beneficiari de les beques de menjador

La regidoria de Benestar Social atorgarà una ajuda de 60€ mensuals a l’alumnat agullentí beneficiari …