Substitució rotulacions vandalitzades de les fites senyalitiques a la pujada a l’ermita de Sant Esteve

L’associació de llumeners de Sant Esteve ha finalitzat la darrera setmana els treballs de reparació duts a terme en les fites instal·lades l’any 2018  en el camí de pujada a l’Ermita de Sant Esteve.

Com ja es va donar a conèixer al seu moment, les esmentades fites van ser atacades per vàndals que van trencar els vidres realitzats per l’artista Pep Sanjuán on apareixien frases vinculades a la festa a Sant Esteve i el paratge que envolta l’ermita. Malauradament, l’acció d’uns desaprensius, va tirar per terra la feina duta a terme per Pep Sanjuán i l’Associació de Llumeners amb el suport de la Diputació Provincial i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Estes fites van ser instal·lades al llarg del camí de pujada a l’ermita de Sant Esteve a una distància entre cada una d’elles de 500 metres i formaven part d’un ambiciós projecte, liderat de Pep Sanjuán,  d’instal·lació d’obres artístiques de diferents artistes reconeguts de la nostra població i comarca. 

Estes activitats formen part dels objectius que s’ha marcat des de fa uns anys la Junta directiva de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, d’ampliar les seves activitats més enllà del manteniment de la Ermita i donar continuïtat a la festa que en honor a Sant Esteve es celebra any rere any, realitzant tot tipus d’activitats culturals com han estat els darrers anys exposicions fotogràfiques, concerts simfònics, encàrrec d’obres musicals com  Avern, de Saül Gómez i Soler –que està portant, amb la seva interpretació per orquestres de tot arreu, el nom de Sant Esteve per tot el món-,  sainets i, enguany, la publicació del llibre “Sant Esteve de Ontinyent, lo que no sabías i has de conocer”, escrit per Rafa Mora, Santiago Sanchis i Jesús Bordera.

Els  treballs realitzats han consistit en la substitució dels 11 vidres muntats sobre pedra d’Ulldecona per onze planxes realitzades en acer corten d’alta resistència en texts que substitueixen els  que hi havia en els vidres retirats.

El cost dels treballs duts a terme ha estat sufragat per un grup de famílies vinculades a la festa i donants anònims  que s’han fet càrrec del pagament de cada una de les peces reemplaçades.

Des de l’associació de llumeners de Sant Esteve volem mostrar el nostre agraïment per les mostres de recolçament rebudes quan les peces ara substituïdes van ser atacades poc temps després de la seva instal·lació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Comunitat Valenciana passa en el seu conjunt a la fase 2 del procés de desescalada

El Ministeri de Sanitat ha confirmat a les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana …