728x90px covid-aj-onti-01

La nova prefectura de Policia Local d’Ontinyent estarà a punt abans d’estiu

Les obres de la nova prefectura de Policia Local a la Plaça Major d’Ontinyent avancen a bon ritme, i estaran a punt abans de l’estiu. Així ho ha confirmat el Regidor d’Obres de l’Ajuntament, Manuel Cuesta, qui ha explicat que “la part més complexa de les obres ja està realitzada, que era la col·locació de l’ascensor i els canvis a la tabiqueria, i ara només queda rematar l’actuació i donar-li l’aspecte final que ha de tenir l’edifici una volta remodelat”. Un moment significatiu d’estes obres s’ha viscut aquest matí amb la col·locació de la placa de policia de grans dimensions que coronarà la façana de l’edifici a partir d’ara.

Cal recordar que les obres d’adaptació de l’edifici municipal de la Plaça Major que utilitzava anteriorment correus, i permetran estalviar 500.000 euros a l’Ajuntament i evitar als ciutadans la incomoditat que suposa l’actual ubicació a les afores. L’actuació es va iniciar el passat mes de gener amb l’adaptació de l’edifici per comunicar les tres plantes amb un ascensor, i el buidament dels despatxos per procedir a l’adequació de les instal·lacions, la dotació d’equipaments i els acabats.

Segons es contempla al projecte, a la planta baixa els ciutadans tindran a peu de carrer serveis com la inspecció de guàrdia, sancions, atestats i tot allò que pot necessitar el veí de la Policia Local; mentre que a la primera planta estarà el menjador dels agents i la zona de formació (reutilitzant les aules que va deixar el centre de formació de professors); i en la segona s’habilitaran despatxos, zona de vestidors i gimnàs.

La nova prefectura estarà a més a més dotada amb dues celdes amb els requisits que marca la Llei de Bases de Règim Local, cosa amb la que no comptava l’actual Prefectura, el que obligava a que el Dipòsit Municipal de Detinguts estiguera provisionalment a les dependències de la Policia Nacional. La reforma de l’edifici està comptant amb la participació de 4 oficials d’obra contractats a través del Pla d’Ocupació impulsat pel Govern d’Ontinyent, a més de amb professionals locals de diversos sectors vinculats a la construcció.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Igualtat amplia als caps de setmana i festius el servei de ‘Menjar a Casa’

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha decidit ampliar als caps de setmana …