29/03/2024 - 15:39
Més

    Dones socialistes traiem targeta roja al masclisme en la política

    Altres notícies

    Al masclisme en la política, targeta roja. Aquest ha estat el missatge d’un grup de dones d’Ontinyent que han participat esta vesprada al Carrer Dos de Maig de la ciutat un acte de protesta convocat per les dones socialistes d’Ontinyent “contra el masclisme en la política i en favor de la igualtat entre homes i dones”.

    Les participants, entre les quals es trobaven les regidores d’Igualtat i Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Virtudes González i Rebeca Torró, així com el regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, van mostrar “targetes rojes” i cartells amb lemes contra el masclisme, per denunciar el retrocés a nivell de drets i d’igualtat entre homes i dones a que porten les actituds masclistes que estan mostrant alguns dirigents polítics.

    Les presents destacaven que els polítics han de ser els primers en lluitar en favor de la igualtat i en donar exemple, “i al seu lloc, als últims anys hem pogut comprovar com la dreta pren decisions a les institucions que atempten contra els avanços que han costat moltes dècades d’aconseguir per a les dones, i ara ja no tenen problema ni tan sols per ocultar el seu ranci pensament masclista en públic. No podem seguir per aquest camí, que tracten obertament a les dones d’essers inferiors és la gota que desborda el got, entre totes i tots els hem de traure targeta roja i expulsar de la política als qui tenen esta actitud”, manifestaven.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -