19/04/2024 - 0:55
Més

    Compromís per Ontinyent agafa impuls amb uns multitudinaris Premis Roure presidits pel Conseller Marzà

    Altres notícies

    El passat divendres se celebraven els XXIII Premis Roure Valencià, organitzats per Compromís per Ontinyent. La vetlada, que va comptar amb l’acte d’entrega dels guardons i el posterior sopar de germanor, va congregar més d’un centenar de persones al parc Mestre Ferrero d’Ontinyent. La cita va comptar amb la participació del Conseller d’Educació, Vicent Marzà, qui va entregar els guardons a l’IES L’Estació, el Conservatori ‘J.M. Gomis’ i el meteoròleg Adrià Revert, i va incidir en el seu parlament en la transformació que estan vivint els centres educatius públics d’Ontinyent amb els 25 milions d’euros d’inversió del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

    El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, assenyalava que “hui hem tornat als carrers per a celebrar una nova edició dels nostres Premis Roure Valencià, que distingeixen persones i entitats que cada dia fan més gran la nostra ciutat i comarca amb les seues aportacions, lluites i reivindicacions. Comptar amb uns guardonats de luxe i que ens haja acompanyat el Conseller Vicent Marzà ens ha permés gaudir d’una vesprada i nit molt emocionants. Hem congregat un centenar de persones que ens han donat el seu caliu i força en aquest intens inici de curs polític”.

    “L’acte ens ha permés comentar de primera mà qüestions fonamentals per a Ontinyent, com la importància del Pla Edificant, amb més de 25 milions d’euros en obres de reforma, millora o nova construcció als centres educatius públics de la ciutat, o l’arribada de la tan desitjada i reivindicada Escola Oficial d’Idiomes pròpia per a Ontinyent, que portarà el nom d’una referent com és Empar Granell. Podem constatar que els consellers i conselleres de Compromís al Govern Valencià escolten les justes reivindicacions de la comunitat educativa i la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida, i prioritzen les inversions allà on toquen”, subratllava Calabuig.

    Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, exposava que “volem agrair a l’IES L’Estació, el Conservatori ‘J.M. Gomis’ i el meteoròleg Adrià Revert el seu treball i entrega, mereixedors d’aquests guardons. Hem homenatjat a dos centres educatius cabdals per a la formació de milers de persones d’Ontinyent, la comarca i comarques veïnes. La gran tasca formativa i la lluita i perseverança per aconseguir unes instal·lacions millors són tot un exemple a seguir. Així mateix, hem volgut reconéixer la implicació amb la nostra comarca i l’afany comunicatiu i divulgador del meteoròleg d’À Punt, president d’AVAMET i ontinyentí, Adrià Revert. És una persona treballadora i compromesa, un gran referent jove”.

    Alberola concloïa apuntant que “tenim una gran satisfacció per la resposta de la gent, que ens ha acompanyat de forma multitudinària en aquest acte i el posterior sopar, deixant-nos una jornada per al record. Ontinyent és una ciutat viva i diversa, amb ganes i ambició per continuar creixent i reivindicant millores per al present i el futur. I des de Compromís per Ontinyent seguirem donant suport i espenta a tots aquests propòsits, i treballant per ser l’alternativa de govern que necessita la nostra ciutat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -