20/04/2024 - 9:44
Més

    Sayo Gandia, designada vicepresidenta del Consorci de Residus de la zona V5

    Altres notícies

    La regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Sayo Gandia, ha estat designada vicepresidenta 3ª del Consorci de Residus de la zona V5 (La Vall d’Albaida, La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor i Vall d’Aiora). 

    Gandía era designada en aquest càrrec per l’alcalde de Xàtiva i president reelecte de l’organisme, Roger Cerdà, en l’assemblea de l’entitat que tenia lloc aquest dijous a la capital de La Costera, i que servia per elegir la presidència i les persones integrants de la Junta de Govern i comissions de la mateixa, en ambdós casos per unanimitat. 

    La regidora ontinyentina avançava que treballarà dins del COR “per aconseguir la millor gestió global de residus al menor cost possible per al veïnat d’Ontinyent i les comarques” i agraïa la confiança del President del COR, al qual felicitava pel treball fet al front de l’ens als últims anys, “on ha mostrat la seua voluntat de consens i l’afany per deixar la gestió de residus fora de les confrontacions polítiques”.

    Entre els reptes de futur per a l’entitat que es van avançar a l’assemblea, es troben l’elaboració d’un pla de gestió que planifique on i com fer els tractaments de residus a les comarques de la zona; i avançar en la realització de la gestió integral de residus des de la recollida fins a l’eliminació. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -