Rodríguez presenta una candidatura avalada pel treball ben fet i la seua lleialtat a Ontinyent

La plaça de Sant Domingo d’Ontinyent s’omplia aquest dijous de públic i d’emocions amb la presentació dels 21 integrants de la llista de La Vall Ens Uneix a les eleccions municipals. Una candidatura encapçalada per l’actual alcalde, Jorge Rodríguez, que es presenta avalada pel treball ben fet i la seua lleialtat a Ontinyent. “Hui ens conjurem per a dir que anem a continuar-se deixant-se la pell per Ontinyent com hem fet al llarg dels últims 8 anys, perquè gràcies al treball ben fet, als projectes ben armats, tenim garantits més de 30 milions d’euros en inversions per a estos propers 4 anys, a banda des 32 de l’hospital que ja està en marxa”, destacava l’alcalde.  

En l’acte a Sant Domingo, al que assistien representants de més de 50 associacions i entitats locals, es parlava de projectes i accions concretes per seguir transformant la ciutat, com ara el Centre Intergeneracional del carrer del Delme, el projecte Riu Viu, la nova Glorieta o la recuperació del Pont Vell, el Molí Descals o el barri de La Vila i la Muralla. Però sobretot havia presents moltes emocions, a la mateixa plaça on Jorge Rodríguez recordava “haver rebut la major mostra possible d’estima en mig dels pitjors dies de la meua vida”, assenyalava.

Mostres d’estima que aquest dijous es repetien per part de centenars de militants i simpatitzants del nou partit, i de les 21 persones que conformen la llista electoral, algunes de les quals intervenien prèviament a l’alcalde. El primer d’ells era Rafael Tortosa, alcalde de la ciutat entre 1979 i 1991, qui ratificava les paraules del manifest que recentment signava junt als també exalcaldes Vicent Requena i Manuel Reguart, on tots tres coincidien en què “després de tants anys, hem hagut de triar i hem triat estar amb Jorge i amb Ontinyent. Perquè per damunt de sigles i de partits, és Ontinyent el que ens ha d’unir, i sabem que Jorge Rodríguez és el millor alcalde possible per seguir guiant la nostra ciutat cap al futur”.

També intervenien Paula Soler i Àngels Muñoz, dues de les cares noves de la llista, qui mostraven la seua il·lusió per formar part de la creació d’un nou partit “què és un projecte íntim, proper, on no responem ni a colors ni a símbols”, destacant que “si havíem de donar suport a una candidatura, eixa havia de ser l’encapçalada per Jorge Rodríguez, qui, després de tot, ha volgut seguir treballant per la seua ciutat i apostar per les persones a les que sempre escolta amb un somriure, bones paraules, consells, suport, estima i sobretot fent el que siga necessari per a millorar la vida de tots els ontinyentins i ontinyentines”, manifestaven. 

Finalment, qui precedia a l’alcalde era Natalia Enguix, número 2 de la llista, qui recordava les dues dècades de trajectòria compartida amb l’alcalde, des de quan tots dos estudiaven ciències polítiques, passant per quan van compartir llista electoral en 2003 o quan van tornar a coincidir en la Diputació de València: “han passat 20 anys des que vam començar en política i en el fons som els mateixos joves que volíem canviar el món, però amb més experiència i amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar per Ontinyent. Per això estic ací i perquè crec en Jorge, un polític que practica una política amable, pròxima, que pensa en les persones, que ha fet de la nostra ciutat un lloc millor, i que sobre tot és bona persona, la qualitat més important d’una persona i d’un polític”, destacava.

De la llista de La Vall Ens Uneix, incidia en que “som un equip de persones, homes i dones, que venim de diferents àmbits com el social, de la cultura, de l’esport o del món fester, juntament amb regidors i regidores que tenen molts anys d’experiència en la gestió”. Junt a Jorge Rodríguez Gramage i Natalia Enguix Martínez conformen la llista, per ordre, Joan Sanchis Cambra, Sayo Gandía Boronat, José Rafael Sanchis Vicedo; Manuel Cuesta Rubio, Àngels Muñoz Rovira, Óscar Borrell Morant,  Paula Soler Torró, Alejandro Borrell Bas, Juan Pablo Úbeda Mestre, Inma Ibañez Reig, Jordi Vallés Belda, Katty Ushiña Simba, Ferran Gandía Poveda, Virtudes González Hernández, Pepe Gandia Pla, Anna Mengual San Estanislao,  María Cortés Mengual i José Antonio Calabuig Oviedo, tancant la llista l’ex alcalde Rafael Tortosa Vañó.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …