Obertes les inscripcions per a l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental

Ja estan obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Del 25 de juny i fins al 26 de juliol, xiquetes i xiquets, a partir de 3 anys, podran gaudir d’una programació que tindrà com a fil conductor la ciència, l’art i la naturalesa.

D’aquesta manera, l’Escola d’estiu, organitzada per la Mancomunitat a través de l’empresa pública SOPROVA, inclourà desenes d’activitats amb les quals els participants aprendran el llenguatge de la ciència, gaudiran dels karts i bicicletes, estudiaran els animals, aniran a la piscina, experimentaran la vida de les plantes o realitzaran una acampada estel·lar, entre altres moltes activitats.

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, destacava que “l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida està completament consolidada. Tant l’adequació de les instal·lacions com la metodologia dinàmica i lúdica amb la qual es treballa fa que any rere any aquesta iniciativa siga tot un èxit de participació” explicava.

L’Escola d’estiu tindrà un horari de 9:00 a 13:30 hores, amb flexibilitat tant a l’entrada com a l’eixida. Les xiquetes i xiquets podran gaudir de diferents modalitats de 2, 3, 4 i 5 setmanes per 80, 105, 130, 160 euros, respectivament. 

Per a inscriure’s caldrà emplenar una fulla d’inscripció, que es podrà descarregar a la web www.mancovall.com, i entregar-la a la 3a planta de l’edifici de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, al núm.8 de l’avinguda Sant Francesc d’Ontinyent. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Generalitat destina 53.212€ a 6 pobles de la comarca del Fons de cooperació municipal contra el despoblament

Hui s’ha publicat la Resolució de la la Generalitat, per la que s’assigna una línia …