23/03/2023 - 11:22
Més
  IniciDestacatEn directe: Debat Electoral

  En directe: Debat Electoral

  Segueix en directe a través del nostre canal de Facebook el debat electoral a l’alcaldia d’Ontinyent organitzat per Acció Cultural del País Valencià de la ciutat.

  Per cinquena vegada consecutiva, amb motiu de les eleccions municipals, la delegació d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida organitzem un debat entre les diverses candidatures a l’Ajuntament d’Ontinyent.

  El debat compta amb la participació de representants de cinc de les sis candidatures que es presenten. Mentre que per Compromís i Ciudadanos comptarem amb els seus respectius caps de llista i candidats a l’alcaldia Nicolau Calabuig i Juan Revert, per la resta de formacions comptarem amb candidats que van en altres llocs de les respectives llistes: per Unides Podem Esquerra Unida comptarem amb el seu número 2 Jordi Sebastià Vicente, per la Vall ens Uneix amb el seu número 3 Joan Sanchis i pel Partit Popular amb el seu número 4 Pablo Revert. Per la seua banda, i a no ser que hi haja algun canvi d’última hora, la candidatura del PSPV-PSOE ha desestimat la nostra invitació.

  Durant el debat, que serà presentat i moderat per la periodista Eva Terol, es tractaran temes que afecten la ciutat d’Ontinyent i les propostes dels partits en matèria d’ocupació, foment de l’economia local, patrimoni històric, medi ambient, infraestructures, mobilitat, política cultural i polítiques inclusives.

  Molts d’aquestos temes han sigut seleccionats de les preguntes que ens ha fet arribar la ciutadania. A més a més, cap al final del debat donarem veu a dues entitats que han mostrat especial interès en aquest aspecte i que tindran l’oportunitat de formular les seues pròpies preguntes a les candidatures. Són CRIS-ADIEM i l’Assemblea Conviure amb Diversitat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit