Home > Educació > El PP d’Ontinyent carrega contra el Govern municipal pels concerts educatius

El PP d’Ontinyent carrega contra el Govern municipal pels concerts educatius

El d’ ha emés un comunicat amb les seues valoracions respecte al manteniment dels concerts educatius de batxillerat en centres d’ concertada de la ciutat. En aquestes paraules, reproduïdes a continuació, els populars destaquen el paper que la seua formació ha tingut en aquesta situació i critiquen al Govern local. Pel que fa al PSPV- d’Ontinyent, ja va emetre una nota valorant la l’assumpte.

“Gràcies a les pressions i a la moció presentada pel d’Ontinyent, en clara defensa dels concerts en els col·legis la Concepción i la Pureza, s’ha aconseguit el manteniment de les unitats en batxillerat en aquests dos centres.

Mentre el PSOE i l’alcalde s’amagaven i votaven en contra de la moció, el PP va assumir la defensa dels ciutadans, destapant així la incoherència i mutisme de l’alcalde, , (ex alumne del Convent), i d’un PSOE al que quan no se li riuen les gràcies se sent atacat.

Des del PP reiterem la nostra postura en defensa del manteniment dels concerts en la Pureza i la Concepción, una aposta ferma per a la qual ja sabem que no comptem amb l’ajuda de l’alcalde i PSOE d’Ontinyent”.

Font: PP d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

60 alumnes del Col·legi Sant Josep visiten l’Ajuntament d’Ontinyent

Un grup de 60 alumnes de primer i segon curs d’Educació Primària del Col·legi Sant …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *