Home > Educació > El PSPV d’Ontinyent critica al PP per “manipular i generar divisió” amb la qüestió de l’educació concertada

El PSPV d’Ontinyent critica al PP per “manipular i generar divisió” amb la qüestió de l’educació concertada

La portaveu del grup municipal socialista d’, Rebeca Torró, ha destacat que una vegada s’ha conegut la renovació de concerts educatius de Batxillerat, que no ha afectat a cap centre d’, “ha quedat més en evidència que l’únic objectiu del ha estat manipular i generar divisió en aquest assumpte”.

Torró ha recordat com la portaveu dels populars, , va presentar al plenari passat una moció al voltant d’aquest procés, “amb l’únic objectiu d’utilitzar un assumpte tan sensible com l’ per crear conflicte i intentar dividir a la societat, que és el que millor saben fer”, ha destacat la portaveu socialista.

La d’Educació, segons Rebeca Torró, ha fet “una actuació de sentit comú, reduint concerts on era necessari i mantenint-los on s’havien de mantenir per garantir el dret de l’educació de les famílies”. Torró ha indicat que “a Ontinyent no s’ha suprimit cap, i en quasi tots els municipis on s’ha fet les estes han estat parcials, és a dir, no s’ha perdut la concertació del Batxillerat al complet”, assenyalava.

Torró ha destacat que “l’actuació del PP i la seua portaveu ha estat molt irresponsable en tot aquest assumpte. La seua moció tenia un clar objectiu de búsqueda de la divisió i del conflicte, com demostra el llenguatge bèl•lic que van emprar en la mateixa, i deixa en evidència que el tarannà dels populars segueix sent el mateix d’èpoques passades, més preocupats de montar gresca i crear conflictes que d’aportar solucions constructives a la ciutadania”, manifestava.

La portaveu socialista coincidia en les valoracions efectuades al ple pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, en considerar que l’actuació de la Conselleria d’Educació “ha estat prudent i tècnica, posant els recursos on era necessari”, tot recordant que el decret emès al respecte pel Consell “insta a que els concerts es faran on siguen necessaris per planificació educativa, i la FP tindrà un tractament diferent perquè hi ha més necessitat, tornant a l’eficiència i optimització. És un decret a més sorgit després de moltes hores de negociacions a on es garanteix la entre centres a l’hora de concertar unitats amb criteris de i objectius”.

Font: Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Queda ajornada la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

La III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, que estava previst que se celebrarà demà dijous, 27 …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *