19/03/2024 - 6:12
Més

    Nico Calabuig: “Mónica Oltra reafirma el seu compromís amb Ontinyent en la visita al CEAM”

    Altres notícies

    Aquest dimecres, la vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, arribava a Ontinyent per visitar el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors (CEAM) de la ciutat, en el marc del Dia de les Persones Majors, que se celebrava aquest dimarts 1 d’octubre.

    La vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha conegut de primera mà les diferents sales i estances del CEAM Ontinyent, i ha recollit els testimonis dels usuaris i usuàries, que realitzen en aquestes instal·lacions activitats físiques, de memòria o d’entreteniment, entre altres.

    Oltra ha destacat el paper que tenen els CEAM, amb els quals s’aconsegueix que “els processos d’envelliment, que a vegades condueixen a la dependència, es retarden, el que fem és la prevenció de la dependència”. A més, ha tingut paraules d’agraïment per al CEAM d’Ontinyent, pel fet de ser “un dels centres més bonics que tenim a tota la Comunitat Valenciana, perquè és una infraestructura molt ben pensada, sempre plena de vida”.

    La vicepresidenta també ha comentat les inversions en polítiques socials fetes des de la Generalitat en la ciutat d’Ontinyent, on “hem passat de 90.000 euros en 2015 a mig milió d’euros en 2019”.

    El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha acompanyat Oltra en la visita junt amb altres membres de la Corporació, i ha valorat molt positivament la presència de la vicepresidenta en la ciutat. “Sempre és una bona notícia tindre a la vicepresidenta del Consell a casa nostra, interessant-se per les nostres necessitats i el benestar de les ontinyentines i ontinyentins. El compromís de Mónica Oltra i de la Generalitat Valenciana amb la ciutat es fa patent amb visites com la de hui, o la del passat mes de juliol, per conéixer la residència per a persones amb discapacitats”, ha apuntat el portaveu.

    Calabuig ha volgut assenyalar també la importància del CEAM Ontinyent “com un espai on les persones majors poden realitzar activitats i mantindre’s actives físicament i mentalment. És fonamental treballar per garantir el benestar dels nostres majors, que puguen tindre un dia a dia satisfactori, ple, i que compten amb espais i iniciatives que cobrisquen les seues necessitats”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -