19/04/2024 - 9:51
Més

    La Vall d’Albaida presenta les visites virtuals a Fitur

    Altres notícies

    El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, ha comentat durant la seua visita a FITUR “el certamen aglutina més de 120 mil professionals al voltant de una de les primeres cites mundials del negoci turístic”, A més, ha afegit “el saló ofereix la possibilitat de promocionar a nivell nacional totes les ofertes turístiques elaborades pels agents econòmics de la comarca i permet millorar les ferramentes i estratègies de promoció, distribució i comercialització”.

    L’oferta presentada aquest 2015 consta de 6 paquets turístics i 47 escapades d’interior, catalogades en diferents modalitats “el turisme rural i d’interior, el turisme cultural o natural, el turisme familiar, el turisme de salut i benestar, l’enoturisme i gastronòmic, el turisme idiomàtic o de Low Cost entre d’altres són les principals propostes d’aquesta edició” ha manifestat el representant de l’entitat.

    Puchades ha subratllat que “des del departament de turisme es realitzaran 28 encontres amb professionals del sector, majoristes i tour operadors que operen en Espanya, Europa i Amèrica”. Ha afegit “ el nostre propòsit es canalitzar totes les ofertes a través de Fitur i donar-les a conèixer a nivell nacional e internacional amb la finalitat de dinamitzar l’economia comarcal i generar turisme d’interior, proba del treball que es realitza es que cada any es presenten més ofertes per part dels nostres empresaris, agents econòmics i entitats relacionades en el món del turisme”.

    Ahir, la Fira Internacional de Turisme va ser inaugurada per Ses Majestats els Reis d’Espanya. Durant la jornada del dimecres, el president de la Diputació de València, d’Excel·lentissim Sr. D. Alfonso Rus Terol, i el diputat provincial de Turisme, Sr. D. Ernesto Sanjuán, van visitar els estands de la província, centrant-se en el catàleg d’ofertes de la província de Valencia i mostrant un interès especial en totes les propostes turístiques de la comarca de la Vall d’Albaida, així com en la guia turística virtual de la comarca.

    Hui, 29 de gener, el Molt Honorable Sr. Alberto Fabra, president de la Generalitat, i l’Honorable Sr. D. Máximo Buch, Conseller d’Economia, Indústria Turisme i Ocupació, han mostrat gran satisfacció per l’alta participació i pels resultats aconseguits en la segmentació dels productes exposats en aquesta edició.

    El president de la Mancomunitat ha realitzat la presentació oficial de la guia turística virtual de la Vall d’Albaida. En paraules del president “És una proposta turística que combina a la perfecció el turisme i les noves tecnologies, a més a més presenta nombroses les avantatges: aposta per les noves tecnologies, aglutina tota l’oferta turística que pot ser visible en qualsevol dispositiu mòbil, enforteix el destí turístic i multiplica els canals de promoció i difusió de tots els atractius turístics” , ha continuat: “Fitur és el lloc idoni per a donar a conèixer aquesta nova guia no sols per que és la fira que marca les tendències sinó perquè és la principal plataforma de tecnologia i turisme”.

    El president ha manifestat la satisfacció pel treball realitzat en aquesta edició 2015 i ha agraït a la Diputació de València i al Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar l’oportunitat d’estar un any més en Fitur.

    Fitur 2015, compta amb un espai expositiu de 56.233 metres quadrats, un 4% més que l’any passat, repartits en deu pavellons i amb més de 9.107 empreses participants, en representació de 165 països i regions. “aquesta cita reuneix a nombrosos experts permeten a tots els professionals del sector establir contactes i obrir noves oportunitat de negoci” ha conclòs el president.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -