28/03/2024 - 11:48
Més

    La Vall Ens Uneix sosté que la congelació de la taxa d’aigua potable constata la bona gestió del Govern de Jorge Rodríguez

    Altres notícies

    La Vall Ens Uneix s’ha felicitat per l’aprovació a l’últim plenari de la congelació de la taxa de l’aigua potable d’Ontinyent per a l’any 2020. L’acord, recolzat pels 17 regidores i regidores de la Vall Ens Uneix, és altament beneficiós per a la ciutadania, que acumula un estalvi de més del 10% respecte a l’IPC de 2011. Segons Natalia Enguix, portaveu de la Vall Ens Uneix, aquest important estalvi és possible gràcies a una gestió econòmica “seriosa i eficient” com la que ve fent-se per part del Govern de Jorge Rodríguez, i ha recordat que, a més de reduir el deute i multiplicar les bonificacions fiscals, “any rere any mantenim congelats els impostos per afavorir i facilitar la vida de les persones”, manifestava.

    Enguix, per altra banda, mostrava la seua sorpresa perquè la proposta de congelar la taxa de l’aigua potable no va rebre el recolzament dels 4 regidors i regidores de PP i Compromís. “No entenem la seua decisió davant d’una mesura que beneficia directament a la ciutadania d’Ontinyent, ja que els permet acumular un estalvi del 10,2% respecte a l’IPC des de 2011. No obstant, nosaltres continuarem impulsant estes mesures que beneficien als veïns i veïnes d’Ontinyent”.

    Així mateix, a l’última sessió plenària també es va aprovar l’adhesió d’Ontinyent a Ecoembes per tal d’acabar amb les deficiències del servei de recollida selectiva de residus prestat per la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. Natalia Enguix ha explicat que amb aquest mesura, l’Ajuntament d’Ontinyent serà qui reba directament els beneficis de ser una ciutat líder en recollida selectiva que fins ara ingressa la Mancomunitat, i ha assenyalat que si el servei és deficient en altres ciutats de la comarca, com reconeix tant la Mancomunitat com l’oposició, no és motiu per a no donar cap solució”, exposava.

    Al plenari també es va explicar la gestió de neteja viària. Des de La Vall ens Uneix es va argumentar que als últims anys la neteja s’ha intensificat, arribant en algunes zones del casc urbà a realitzar-se fins a 6 dies a la setmana. Així mateix, es va defensar el treball dels operaris i operàries de l’empresa “perquè el seu treball permet que Ontinyent siga una ciutat neta. L’únic problema puntual de neteja que hem tingut en festes de Nadañ ha estat provocada pel deficient servei de recollida selectiva, que ha generat problemes de salubritat i de seguretat vial que l’Ajuntament es va encarregar de resoldre immediatament”, han insistit.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -