25/04/2024 - 8:39
Més

    El PP exigeix major agilitat per a solucionar definitivament el Camí Vell de Xàtiva

    Altres notícies

    Els populars d’Ontinyent exigeixen al govern de Jorge Rodríguez major agilitat per a donar una solució definitiva al Camí Vell de Xàtiva que segons els populars “des de fa dos mesos està obert al trànsit de manera provisional i amb unes pèssimes condicions de seguretat”.

    El Camí Vell de Xàtiva va ser un dels punts conflictius de la DANA del passat 12 de setembre, quedant inhabilitat per les fortes pluges. L’estat que presentava va ser motiu de crítica per part dels populars, els qui van denunciar l’estat d’abandonament de la zona; mal senyalitzada i amb una elevada perillositat tant en les trapes del clavegueram que estaven obertes pel trencament del col·lector d’aigues.

    Tal com assenyalen des del PP “els treballs de reparació, que es van realitzar de manera provisional per l’empresa pública TRACSA i els serveis municipals, necessiten d’una actuació més seriosa i urgent que s’adeqüe la zona del Camí Vell de Xàtiva principalment per una qüestió de seguretat, pel fet que la zona és molt utilitzada”.

    És per això que els populars exigeixen major agilitat al govern municipal, “ja que fa dos mesos es va anunciar que s’estava redactant un projecte per a donar una solució de caire més definitiu i no existeix resposta encara”. Des del PP insisteixen que “no es pot deixar passar més temps en aquesta zona molt utilitzada per a acurtar l’eixida cap a València i que evita els embotellaments que es produeixen en la rotonda del Salvador.
    En aquest aspecte des del PP han explicat que “aquest dijous que ve, segon dia de Nadal, se celebrarà el ple de pressupostos i en ser ordinari es podrà tractar la moció del PP sobre el trànsit per a atallar les llargues cues que es formen en les principals entrades a Ontinyent”.

    Tal com assenyalen els populars, “cada vegada és més freqüent observar cordons de cotxes parats als voltants d’El Salvador (pont de Paduana /carrer Tirador / Av, Sant Francesc i Av. València), una situació que es va agreujar pel tall al trànsit del Pont Vell i per les precàries condicions en les quals ha quedat l’accés pel Camí Vell de Xàtiva després de la DANA”.

    Els populars també destaquen en la moció que “cal minimitzar les llargues cues en la zona del Polígon per l’Av. Tèxtil i per l’AV. Albaida; l’Almaig, afegint en aquest últim punt la mala imatge que ofereix aquesta entrada a Ontinyent, per la falta de voreres per als vianants, que han de circular pels marges sense cap protecció”.

    Per això, la moció presentada per la portaveu Popular, Mercedes Pastor, sol·licita que “a les previsions que pogueren existir de cara al futur, el govern local incloga i aplique solucions immediates que ajuden a descongestionar el trànsit en els punts calents d’entrada a la ciutat com són l’entrada sud per El Salvador, facilitant espai per a aparcar, i igualment es milloren les condicions de pas pel Camí Vell de Xàtiva”.
    Pastor afegia “proposem que es busquen solucions als embotellaments en l’Av. Tèxtil i entrada per Av. Albaida i s’adeqüe l’entrada nord per ‘Mesta’, facilitant voreres als vianants que, hui dia, han de caminar pels marges amb el perill que això suposa, millorant també les entrades als aparcaments confrontants”. Igualment, per a minimitzar l’impacte que sobre el trànsit ha generat el tancament al pas de vehicles en el Pont Vell, el PP d’Ontinyent demana que “en els pressupostos de 2020 contemplen l’estudi de la construcció d’una nova passarel·la d’accés amb vehicles”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -