23/07/2024 - 10:30
Més

  Agullent estrena campanya de nadal dels comerços i serveis

  Altres notícies

  La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Agullent amb la implicació de 28 establiments de la localitat han llançat la primera Campanya de Nadal dels Comerços i Serveis d’Agullent. Una campanya que té com a objectiu contribuir a visibilitzar els comerços i serveis d’Agullent durant el període de compres de Nadal i Reis, i  “fomentar que els comerç i serveis de proximitat siguen la primera opció per als veïns i veïnes de la nostra localitat durant aquestes festes,  doncs comptem amb una àmplia oferta”, comenta Pau Muñoz, l’alcalde de la localitat. “Som conscients que hi ha productes que necessàriament s’han d’adquirir fora, però la idea de la campanya és incentivar que aquells productes i serveis que s’ofereixen ací a Agullent, que es consumisquen ací”.

  La campanya consisteix en què l’Ajuntament d’Agullent ha distribuït entre el veïnat i en els establiments participants a la campanya, unes targetes-passaport que una volta emplenades donen dret a participar en el sorteig de 3 premis de 100€. Per a poder participar cal haver fet una compra superior a 5€ en 3 comerços/serveis diferents del poble (total 15€). Cadascun d’aquest 3 establiments segellarà un dels tres espais disponibles al revers de les targetes-passaport.

  Les targetes-passaport emplenades amb el segells dels comerços i serveis, i amb les dades personals de la persona participant, s’hauran de dipositar a una de les urnes ubicades a l’Ajuntament d’Agullent, a oficina de la Casa de la Cultura o a la Biblioteca abans del 9 de gener a les 14h. Per a participar al concurs no es pot repetir el segell d’un mateix comerç. Entre totes les targetes correctament emplenades es sortejaran 3 premis de 100€

  La Campanya de Nadal dels Comerços i Serveis d’Agullent està oberta tant als veïns i veïnes d’Agullent com a aquelles persones que visiten la localitat durant aquestes dates, “aquelles persones que al Nadal i cap d’any venen a passar uns dies de vacances a algun dels establiments turístics de la nostra localitat, o veïns de la comarca que s’apropen a gaudir de la programació cultural que oferim, també poden participar a la campanya”, comenta l’alcalde. Cada persona podrà omplir les targetes-passaport que desitge, però només podrà optar a un premi de 100€, doncs no són acumulables.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -