Adjudicada la redacció del projecte d’obra de millora per al CEIP Bonavista

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat per 124.600 euros la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Bonavista, dins de les actuacions del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana l’execució de les quals gestiona el consistori ontinyentí.

El regidor d’Educació Óscar Borrell, explicava que esta adjudicació realitzada a l’empresa Xúquer Arquitectura “és el primer pas cap a una intervenció que era ja una demanda històrica de la comunitat educativa. Cal recordar que des de la seua construcció als anys 70 no havia tingut reformes importants per part de la Conselleria llevat de l’ampliació de la cuina al 2005. L’Ajuntament sí que havia fet esforços, assumint el canvi de canalitzacions, la creació d’una doble porta d’accés per millorar l’eficiència energètica i sobretot creant en 2018 una gran coberta al pati amb 331.600 euros de fons propis dins el projecte Ontinyent Participa”, assenyalava.

Ara, i amb un pressupost estimat de 2’6 milions d’euros, es procedirà a la substitució de finestres, portes i persianes; instal·lació d’un ascensor; renovació dels serveis higiènics i construcció de nous; dotació de nou equipament i mobiliari; substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs i l’edifici principal; pavimentació dels accessos al centre; condicionament acústic del menjador; renovació de la instal·lació elèctrica i de la climatització de l’edifici de primària. També es procedirà a l’ampliació de l’aulari i el pati de jocs d’infantil; construcció d’ un porxe de connexió amb l’aulari de primària; remodelació de l’habitatge del conserge; construcció d’un nou despatx per a l’AMPA; nou revestiment per a les parets de l’edifici de primària i revestiment de les façanes exteriors amb pintura.

Borrell posava de relleu que “afegint estos 2’6 milions als 400.000 euros invertits per l’Ajuntament en la coberta, les canalitzacions i l’accés, totalitzarem una inversió de 3 milions d’euros que van a deixar un centre totalment renovat dins d’aquest tsunami educatiu tan necessari a les infrastructures educatives de la ciutat després de tants anys d’abandonament per part de les administracions superiors”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …