L’IES Pou Clar organitza la IV jornada per la Igualtat de Gènere

Ontinyent acollirà aquest mes de febrer una conferencia sobre urbanisme en clau de gènere, impulsada per la regidoria d’Igualtat al marc de les IV Jornades per la Igualtat de Gènere que organitza l’IES Pou Clar. En concret, la conferencia “La Ciutat des de la Perspectiva de Gènere” serà impartida divendres 21 de febrer a les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent per Eva Álvarez i Carlos Gómez, professors de la Universitat Politècnica de València, que parlaran sobre com l’arquitectura i la distribució de la ciutat també és important per treballar eixa igualtat de gènere.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, que assistia a la presentació de les Jornades a l’institut, destacava que “l’urbanisme ha de ser un element més on aplicar una visió d’igualtat, esta va a ser una de les noves línies d’actuació en les que anem a treballar i que inclouran accions dins el procés Ontinyent Participa. La pròpia ciutat i el seu dia a dia han de ser plantejades des d’esta nova mirada, que ja estem tenint a Ontinyent amb accions com l’autobús gratuït, ja que el 70% de persones que utilitzen el transport públic són dones, explicava.

Esta conferencia, que serà interpretada en llenguatge de signes, servirà com a cloenda a les jornades, que també inclouen les xerrades “El sexisme als mitjans de comunicació” (5 de febrer a les 19:00 hores a l’IES Pou Clar); “Es la pornografia l’Educació Sexual actual?” (6 de febrer a les 9:30 hores al CIP de FP de Batoi (Alcoi)); i una taula redona de professionals de la Igualtat (dijous 6 de febrer 19:00 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …