24/04/2024 - 15:07
Més

    La presidència de Jorge Rodríguez marca un abans i un després a la història d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ja és oficialment President de la Diputació de València. El ple constitutiu que tenia lloc aquest matí a la seu de la institució provincial en la Plaça de Manises servia perquè Rodríguez, amb sols 36 anys, haja fet història per a la ciutat en convertir-se en el primer ontinyentí que presideix una de les grans institucions valencianes en la història de la democràcia a Espanya.

    Jorge Rodríguez, que començava el seu discurs d’investidura fent el seu “agraïment més sentit” als ontinyentins i ontinyentines “que amb el seu recolzament m’han permès convertir-me en el seu alcalde i hui, en el president de la Diputació de València”. Unes paraules que eren ovacionades pels representants del món polític, econòmic, empresarial i associatiu de tota la Vall d’Albaida que han acudit en massa per recolzar el nou màxim responsable de “l’ajuntament d’ajuntaments”, i que davant la impossibilitat d’accedir al saló de sessions per qüestions d’aforo, han abarrotat les diferents sales de la Diputació on s’havien habilitat grans pantalles per seguir l’acte en directe.

    L’ontinyentí passa a estar des de hui al front d’una entitat que gestiona al voltant de 445 milions d’euros anuals i que compta amb més de 2.000 treballadors. Un càrrec que va a compatibilitzar amb el d’alcalde d’Ontinyent, on seguirà al capdavant de l’equip de 14 regidors i regidores del Govern ontinyentí que van a tenir més a l’abast que mai al President de la Diputació de València per tal de gestionar la consecució d’ajudes i subvencions amb la institució provincial.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -