19/04/2024 - 8:00
Més

    Front comú de l’oposició per criticar la política comunicativa del Govern d’Ontinyent

    Altres notícies

    Aquest matí s’ha celebrat a l’edifici del vell ajuntament d’Ontinyent una roda de premsa conjunta, en la qual han participat el Partit Popular, Compromís, Esquerra Unida i Ciudadanos, per expressar el seu malestar sobre la campanya “L’ajuntament als barris“, posada en marxa pel Govern municipal.

    El torn de paraula l’ha obert Mercedes Pastor, portaveu dels populars, qui ha parlat de “L’ajuntament als barris” com una iniciativa partidista pagada amb diners públics. Així mateix, ha destacat que la participació únicament dels edils socialistes ha sigut un acte intencionat perquè no s’ha comunicat l’activitat a ningú més. Des del PP s’ha conclòs assenyalant que la vertadera atenció a la ciutadania es demostra cada dia, i no buscant la fotografia en un moment concret.

    Posteriorment ha parlat Sílvia Ureña, portaveu de Compromís, qui també ha criticat un ús partidista de la comunicació al consistori. Ureña ha recalcat que l’ajuntament són totes i tots els regidors, i ha enumerat i criticat diferents actuacions del govern, com la campanya “L’ajuntament als barris”, l’ús que se li dóna a la web municipal o el comportament amb els mitjans de comunicació.

    La portaveu de Compromís ha anunciat, així mateix, la proposta de signatura del pacte per la Transparència en la comunicació municipal, que naix des de la formació valencianista, per a ser consensuat i treballat amb tots els grups municipals.
    L’objectiu d’aquest pacte seria buscar la transparència en els comptes i l’ús objectiu dels recursos. També es busca que l’acord servisca a llarg termini, més enllà d’aquesta legislatura.

    Paula García, portaveu d’Esquerra Unida, ha criticat en la seua intervenció el funcionament del consistori en relació amb la falta de coordinació entre regidories. Així, ha exemplificat la situació citant el programa “Petjades d’igualtat”, llançat per l’Ajuntament, sense comptar amb la mateixa Paula Garcia, regidora de l’àrea d’igualtat.
    García també ha parlat d’una sensació de manca de confiança de l’Ajuntament cap als regidors delegats, per la necessitat de comptar amb el cap de l’àrea per poder realitzar, per exemple, rodes de premsa.

    Per últim, Juan Revert, portaveu de Ciudadanos, ha parlat de “L’ajuntament als barris” com una autocampanya publicitària del govern socialista, creada i gestionada per ells, sense donar-la a conéixer a cap partit; ni aquells que estan en l’oposició ni els que sí que tenen tasques en regidories (PP i EU). Revert ha afirmat que el PSOE ha mostrat el seu costat mes “brut”, i que els diners públics en publicitat podrien haver-se destinat a altres actuacions.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -