29/03/2024 - 14:40
Més

    El PP continuarà treballant perquè l’Hospital sigui una realitat

    Altres notícies

    Els insults de l’alcalde a l’oposició només intenten amagar la seva inoperància i falta de gestió

    Els últims insults a l’oposició popular propiciats per part de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez en la seva intervenció en referència a l’Hospital, només amaguen la seva inoperància i falta de gestió.

    Segons el PP, l’alcalde d’Ontinyent ha d’adonar-se ja de que teniu a les mans una gran responsabilitat i que ha de afrontar i treballar, no passar-se els dies lamentant, queixant-se o insultant.

    Els populars afirmen “seria de ximples pensar que el PP en el govern va realitzar un gran esforç per a res”.

    En l’etapa de govern popular es van obtenir els terrenys necessaris per a l’hospital; es van realitzar tots els estudis, el projecte bàsic i d’execució, es va consignar partida econòmica en els pressupostos, etc. Tota una gran tasca, amb dades reals i objectius, que es va realitzar des del PP amb l’afany d’aconseguir-ho, un afany que no decau, ja que, el PP d’Ontinyent, afirma que seguirà treballant com fins ara per a la seva construcció.

    El que passa, segons el PP, és que l’alcalde d’Ontinyent “li sap greu tot el treball que ha realitzat el PP, que és demostrable. En canvi, ell en la seva etapa de portaveu l’únic que feia és posar problemes, cosa que és una realitat “.

    També és una realitat, diu el PP, que Rodríguez està d’alcalde quatre mesos ja i no se li coneix cap gestió pel que fa al tema de l’hospital, ni tan sols han aclarit si canvien d’ubicació. A més, afirma el PP, en els moments actuals de crisi “qui s’emporta els diners i les inversions és qui es mou i gestiona”.
    Finalment des del PP recorden a l’alcalde que ell mateix va dir que anava “a lluitar, a no arrugar-se i a treballar”. Això, segons els populars, “és el que ha de fer, ja que és l’alcalde i no pot deixar que li passi el tren”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -