29/03/2024 - 15:47
Més

    Jorge Rodríguez insta a Lina Insa a disculpar-se davant els ontinyentins per l’engany massiu de l’hospital

    Altres notícies

    El alcalde demana a la cap de l’oposició “demostrar d’una vegada si està amb Ontinyent o amb el PP”

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha demanat públicament a la portaveu del grup municipal del PP, Lina Insa, a “demanar disculpes per l’engany massiu de l’hospital”, després de l’anunci del Consell que la construcció d’aquest centre sanitari es postposa “per no ser una prioritat”.

    El primer edil lamenta que davant aquest “atac sense precedents” Insa busque culpables, “quan és ella l’única i gran mentidera d’esta història, com demostren les hemeroteques”. Rodríguez feia un repàs per alguns titulars de premsa al voltant de l’hospital al llarg dels últims anys, recordant en primer lloc que en març de 2007 Francisco Camps va prometre en Ontinyent que hi hauria nou hospital, i que En 2008 Camps va anunciar la seua licitació. La pròpia Lina Insa va anunciar en que el nou hospital estaria acabat en 2011, abans de la fi de la legislatura, per a després dir que començarien en 2011, quan l’únic que hi havia i hi ha als terrenys és el gran cartell que van posar i que val mes de 20.000 euros.

    Tot açò, destaca l’alcalde, “per arribar a la data del 22 de març de 2011, quan es va consagrar la major mentira que s’ha contat en Ontinyent mai”, quan el PP d’Ontinyent i Camps van presentar la maqueta de l’hospital i van dir que les obres havien començat el procés de licitació. “Ara parlen d’entrebancs”, assenyala Jorge Rodríguez, “però amb majoria absoluta del PP en la Generalitat i l’Ajuntament, quin entrebanc podria posar-se?”, pregunta l’alcalde. Si la Generalitat haguera tingut interès en fer l’hospital d’Ontinyent, destaca Jorge Rodríguez, “es evident que no hauria anant postposant les partides pressupostàries una i altra volta com va fer”.

    Segons el primer edil, tot açò confirma una volta més “que Lina Insa es la reina de la mentida en Ontinyent, com ve demostrant des de fa quasi 20 anys”. Açò ho corrobora també Insa en dir ara que l’alcalde va a delegar la presidència del Consell Econòmic i Social en un assessor, cosa que no es contempla als estatuts, o quan critica el trasllat del saló de plens a un lloc accesible per a tots, cosa que es va acordar ja al primer plenari, i que estalviarà els diners que costaria remodelar el saló de plens.

    L’alcalde afegeix que el PP d’Ontinyent ja no sap que dir per amagar “que ells son els culpables que els proveïdors no cobren a temps, que la Generalitat haja acumulat un deute amb la ciutat de mes de 4 milions d’euros en subvencions impagades, o que la despesa corrent i de personal s’haja disparat baix el seu mandat”. El nou Govern Municipal, afegeix, s’ha vist obligat a prendre importants mesures d’estalvi per tapar els forats que ha deixat el PP a l’Ajuntament, i a ajudar als que més ho necessiten, com totes les entitats als quals van bloquejar les subvencions, entre ells l’hospital de beneficència, les associacions sanitàries o les monges carmelites, entre altres.

    Ara, amb l’anunci de la Generalitat sobre l’Hospital, “és hora que Lina Insa deixe de tergiversar la realitat i ens diga obertament si està del costat d’Ontinyent o del costat PP”, tot i que, segons conclou l’alcalde, és innegable que quan es va presentar la maqueta “ella ja sabia que l’hospital no anava a fer-se, i va mentir descaradament a la ciutadania per un grapat de vots”.

    Ir a descargar

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -