29/03/2024 - 6:32
Més

    El nou saló de plens podria estar a punt per a principis de 2012

    Altres notícies

    El portaveu del grup municipal d’ EUPV a l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Ruiz, ha lamentat les recents crítiques realitzades des del PP local respecte a l’imminent trasllat del saló de plenaris municipal al Palau de la Vila, per tal que les sessions pugues ser accessibles a totes les persones per igual. Segons Ruiz, “el PP, en les seues declaracions oposant-se a aquest canvi, fa un acte de demagògia i mostra una volta més eixa falta de sensibilitat social que ja va mostrar l’anterior legislatura en no accedir a fer el plenari accessible a les persones amb mobilitat reduïda”. Des de la formació d’esquerres s’insisteix en que aquest canvi “respon a una necessitat, perquè estes persones tenen el mateix dret que qualsevol ciutadà a accedir a les sessions plenàries, on es decideixen qüestions del màxim interès per a tot el poble”.

    A més a més, recorda Manuel Ruiz, “hi havia un projecte per a adaptar l’actual saló de plens valorat en 150.000 euros, i optant per traslladar-lo al Palau de la Vila s’estalviem molts diners, Demane des d’ací al PP que es deixe de demagògies i demostre que té sensibilitat social”. El portaveu d’EU avançava que el trasllat del saló de plenaris, que respon a un acord dels grups de PSOE, Compromís i EUPV, podria fer-se efectiu a principis del proper any 2012.

    Per altra banda, Ruiz també feia una crida al PP “a arrimar el muscle, i reivindicar davant la Generalitat tots les diners que el Consell té pendents de pagar a l’Ajuntament d’Ontinyent”. Segons recorda el regidor d’EU, aquest deute del Consell, que ascendeix a prop de 4 milions d’euros, està posant en dificultats la tresoreria municipal, lamentant que el PP d’Ontinyent “no reclamara eixos diners quan governava en l’Ajuntament amb majoria absoluta i no ho faça ara tampoc, obviant una realitat que no fa més que crear problemes que directa o indirectament ens afecten a tots i totes”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -