728×90 caixa onti estiu

El nou saló de plens podria estar a punt per a principis de 2012

El portaveu del grup municipal d’ EUPV a l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Ruiz, ha lamentat les recents crítiques realitzades des del PP local respecte a l’imminent trasllat del saló de plenaris municipal al Palau de la Vila, per tal que les sessions pugues ser accessibles a totes les persones per igual. Segons Ruiz, “el PP, en les seues declaracions oposant-se a aquest canvi, fa un acte de demagògia i mostra una volta més eixa falta de sensibilitat social que ja va mostrar l’anterior legislatura en no accedir a fer el plenari accessible a les persones amb mobilitat reduïda”. Des de la formació d’esquerres s’insisteix en que aquest canvi “respon a una necessitat, perquè estes persones tenen el mateix dret que qualsevol ciutadà a accedir a les sessions plenàries, on es decideixen qüestions del màxim interès per a tot el poble”.

A més a més, recorda Manuel Ruiz, “hi havia un projecte per a adaptar l’actual saló de plens valorat en 150.000 euros, i optant per traslladar-lo al Palau de la Vila s’estalviem molts diners, Demane des d’ací al PP que es deixe de demagògies i demostre que té sensibilitat social”. El portaveu d’EU avançava que el trasllat del saló de plenaris, que respon a un acord dels grups de PSOE, Compromís i EUPV, podria fer-se efectiu a principis del proper any 2012.

Per altra banda, Ruiz també feia una crida al PP “a arrimar el muscle, i reivindicar davant la Generalitat tots les diners que el Consell té pendents de pagar a l’Ajuntament d’Ontinyent”. Segons recorda el regidor d’EU, aquest deute del Consell, que ascendeix a prop de 4 milions d’euros, està posant en dificultats la tresoreria municipal, lamentant que el PP d’Ontinyent “no reclamara eixos diners quan governava en l’Ajuntament amb majoria absoluta i no ho faça ara tampoc, obviant una realitat que no fa més que crear problemes que directa o indirectament ens afecten a tots i totes”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís proposa el reconeixement de les dones d’Ontinyent i la dignificació del tren al Plenari

Nico Calabuig i Paloma Alberola han destacat la rellevància de les dos propostes per a "recuperar i fer visible la història de les dones d'Ontinyent, i acabar d'una vegada per totes amb les deficiències i els problemes històrics de la nostra línia de tren"